Blázni

Blázni

Anotace: ...patří jim svět...

Neumím být už upřímná,
pláču jen,
když se nikdo nedívá.
Schovávám svoje city,
před světem,
třeba že jsem pořád
malým díťetem....

Zapomněla jsem,
co je to důvěra,
ale za to dobře
poznala slovo nevěra!
Jak dýka zabodla se mi
do těla...

A odpuštění nepřijde
a nepříchází,
možná dokážou to jen blázni.

.....obdivuji je...
Autor Kariš, 15.08.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě to sedí celý, asi hlavně proto, že to znám na vlastní kůži... =(

15.08.2007 12:08:00 | Ágnes

Nesedí mi rytmus. Zato upřímnost mi sedí:-)

15.08.2007 11:48:00 | stupid genius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí