Báseň bez rýmu

Báseň bez rýmu

Anotace: Toto je jen takový pokus o něco. Nevím, jestli se Vám to bude líbit, ale dám to sem. Tak to berte trosku s rezervou!;) Diky

Jsi jako noční motýl,
jako koruna stromu,
chvěješ se ve větru,
ale vypadáš úžasně!

Kdyby mi někdo postavil,
Tebe do řady s jinými,
já vždy bych si ukázal,
todle je ta pravá!

Možná se zdá,
že nejsem normální,
no tak ať!
Jen vím, jak chci napsat lásce vyznání!

I když tadle báseň,
nemá rým,
snad bude se dát číst,
snad pochopí lidi, ze jsem zamilovaný.

I když mi dospeli říkají,
že o lásce nic nevím,
tak ja vím ale,
že nemají pravdu!

Chtěl bych Tě lásko k nečemu přirovat,
ale nemám k čemu,
protože Ty si užasná,
a vše by se mělo přirovnávat k Tobě!
Autor volatilis®, 15.08.2007
Přečteno 2115x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je pěkná, je v ní tolik něhy....moc ti to přeju. :o)

15.08.2007 12:06:00 | Malé nic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí