Potřebuji Tebe

Potřebuji Tebe

Anotace: Přirovnání, jak moc potřebuji milovanou osobu!

Psal jsem, že Tě nelze k něčemu přirovnat, ale vím, že bez přirovnání nepochopíš, jak moc si pro mě důležitá!

Jako polní kvítek
čekajíc na opilování,
jako hříšník,
čekajíc na smilování,

jako boxer,
vchazejíc do ringu,
jako hodinář,
pracujíc na hodiny vteřinku.

Jako slunce,
které vychází a zapadá.
Tak jako vynálezce,
kterého pořád něco napadá.

Tak jako noc,
tmavá a tajemná.
tak jako bobříci,
zvířátka ak chráněná.

Tak jako i nebe a země,
tak i to co je ve mě.
Jak tma a světlo,
jako nebe a peklo.

jako život a smrt,
jako nesmyslnost a víra,
tak i mě,
láska k Tobě zžírá.

Tak jako konec potřebuje začátek,
milovník jezírko kačátek,
Jako mrak nebe,
tak ja potřebuji Tebe!
Autor volatilis®, 15.08.2007
Přečteno 681x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí