Jen nevím, jestli to dokážu

Jen nevím, jestli to dokážu

Anotace: ...

Jsi moje jediný světýlko
říkáš..

(lásko má, snová)

já jen nevím,
jestli jím opravdu
můžu být

(nechci poslední kapky naděje
v Tobě zahubit)

jestli to dokážu
nést všechno
co ve mě vkládáš

(ukládáš a skládáš
dovnitř do duše)

nést všechnu Tvoji bolest
a smutky
všechny Tvé staré jizvy
ukryté v srdci

(já vím, že máš mě rád
přeci)

Jen nevím,
jestli to dokážu
jen láskou
nechat Tě rozkvést

když ale ne,
vím, že uvadneš...
Autor seed.misulka, 15.08.2007
Přečteno 469x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

určitě to dokážeš!

17.08.2007 18:37:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí