Čokoládová koupel

Čokoládová koupel

Anotace: dvě vášně v jedné vaně:o)

Pojď si zaplavat...
Do šálku čokolády.
Jen na chvíli smočíme svá horká těla.

Tak odhoď stud i ručník!
Ponoř se do čokoládové koupele.
Já něžně tě pak slíbám do sucha...

Pojď si zaplavat.
Já čekám...
Ponořená až po krk.
/Do svých myšlenek však až nad hlavu./

Bojíš se mě snad?
Vůbec tě neláká horká čokoláda?
Nebo se bojíš? ...
.....
Nic se ti nestane,
nanejvýš se trochu splálíš...

/A já tě pak zmrazím pohledem/
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Voňavá, sladká...a hříšná:o)

16.08.2007 20:36:00 | Severka

Tak takovou koupel by si nechal líbit snad každý :).Moc hezká

16.08.2007 17:24:00 | Eviah

A zase ta čokoláda - ďábelský vynález

16.08.2007 09:24:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí