Chtěl bych být

Chtěl bych být

Anotace: [Bolognessi Emanuele] Je mnohem lehčí složit hromadu uhlí, než vyznat lásku. ;-)

Chtěl bych být

Chtěl bych být polštářem,
aby sis do mě vždy když usínáš položila hlavu.
Chtěl bych být vodou,
kterou si vždy napustíš vanu.

Chtěl bych být rytířem,
který bojuje o svou princeznu,
Chtěl bych být malířem,
který nezná mistrovsého díla cenu.

Chtěl bych být ranním paprskem,
který jemně Tě probouzí,
Chtěl bych být kvítkem růže,
který Tě malinko poblouzní.

Chtěl bych být Tvým perem,
když píšeš dopis,
chtěl bych být papírem,
když obracíš list.

Je tolik věcí,
kterými bych chtěl být,
chtěl bych být s tebou, u tebe,
navždy v srci Tě mít!
Autor volatilis®, 16.08.2007
Přečteno 611x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí