Od té doby

Od té doby

Anotace: Je to o tajné lásce , kterou cítím k člověku a on to neví.Popisuji , kdy uzačala láska atd.

Od té doby
,,Miluji tě od té doby co držíš mou ruku, když bolestí se svíjím
V náruči mě nosíš, když cit v nohách míjím
Miluji tě od té doby co hladíš mou rozklepanou tvář
Miluji, když utíráš mi slzy, které kapou na polštář
Miluji tě od té doby co naše pohledy se spojují čím dál častěji
Když se na mě usmíváš pořád krásněji
Svou lásku k tobě potichu tajím
A tvojí tvář v představách hladím“
Autor hedvička, 16.08.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, vlastně něco takovýho prožívám i já, takže tě dost chápu.

16.08.2007 20:00:00 | keri

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí