Motýl

Motýl

Anotace: Byl krásný a já ho odehnala ..

Viděla jsem motýla,
jak krásná křídla měl.
Možná jsem si ho vysnila,
ale vím, že odletěl.

Mé oči plné slz byly,
smutné a plné trápení.
Po chvíli totiž zjistily,
že nebyl obyčejný.

Byla to totiž láska,
co chtěla abych byla štastná.
Byla to ta tajemná kráska,
a já ji odehnala.

Teď tiše sedím a lituji,
do dálky se dívám.
Nožem na lavičku srdce ryji
a na motýla vzpomínám.

Snad se vrátí!!
Autor Luďka, 16.08.2007
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí