Bez Tebe

Bez Tebe

Anotace: Bez Tebe

Při dlouhém letu zašeptám do mikrofonu Tvoje
jméno a stiskem palce ho pošlu do éteru.

Můj hlas se odráží do ztracena, ale Tvůj zní v ozvěnách
Můž život ...
Tvůj život ...
Musí někdo z nás víc bojovat než ten druhý?
Proti čemu bojujeme? co si namlouváme?
Jen okamžik, vteřina, co nám bleskla hlavou...
Je důležité na to zapomenout, nebo to živit dál?

Sen v ruku v ruce s touhou
A bez touhy se nedá žít

A bez Tebe se nedá milovat
Autor Megalo'R, 17.08.2007
Přečteno 741x
Tipy 2
Poslední tipující: Cassandra
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Krásně řečeno

11.10.2008 03:50:00 | Vacluvka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí