Tajné přání (JUST FOR YOU)

Tajné přání (JUST FOR YOU)

Anotace: ....

Logika je nelogická
a má láska je asi sobecká.
City mé tě ničí,
cosi uvnitř tebe na mě vztekle křičí.
Přiznej si to,
uznej to,
že láska má je jed,
co krátí tvůj dech.
A já čekám a čekám,
stále tvé jméno ve svém seznamu hledám.
Nevím, co víc říct,
nevím, jak tě udělat šťastným…
Nevím, jestli je noc nebo den,
jestli jsi realita nebo pouhý sen.
Zkus mi kousek svého srdce dát
a já ho budu hýčkat!
Zkus mi kousek tvé důvěry dát,
budeš pro mě ten jediný,
jen ty a nikdo jiný!
Doufám, že se jednou dočkám věty,
kdy řekneš „věřím ti“,
nic jiného si totiž nepřeji…
Autor Megs, 17.08.2007
Přečteno 472x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí