dnes nebudeš spát

dnes nebudeš spát

Anotace: Fantazie je mou sestrou

škoda dne kdy nejsem s tebou,
škoda minuty kdy nejsem u tebe,
co dnes již bylo již nikdy nebude
já do říše snů jsem vkročil abych poznal tebe,
jen mě nech vstoupit neboť chtíč je motorem mých dnů,
láskou jsem prošel , teď ptám se kam mám jít??
Je pohyb větru štěstí?
Myšlenkou se vracím ach já nechci
probuď mé emoce
rozproudíš mou krev, srdce je z kamene?
Ne jen vůle má jest otrokem Slunce jež oběžnice oblévala jasem, za nímž jít přímo může kdokoli.
Autor Rbb, 17.08.2007
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý začátek, milé, něžné, láskyplné ...

21.08.2007 17:24:00 | NikitaNikaT.

Nebudu.
Dnes v noci budu tančit ( a jak tak koukám na oblohu tak) mezi kapkami deště.

Hezké

17.08.2007 14:19:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí