Miluji tě

Miluji tě

Anotace: Popisuji vše co miluji na osobě, kterou miluji!:-*

Miluji tě
,,Miluji tvé oči,miluji tvůj pohled
Miluji vše co je na můj dohled
Miluji to co dovolí mým rukám dotek
Miluji to co nezpůsobí mému srdci smutek
Miluji na tobě , že se umíš uzavřít do svého světa
Na tebe platí jen jedna věta
Jsi moje láska , pro kterou dýchám, pro kterou žiji
A jen tebe lásko já miluji“
Autor hedvička, 17.08.2007
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

šťastný to hoch ...

17.08.2007 15:41:00 | Zweiblumen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí