Někdy mám pocit

Někdy mám pocit

Anotace: Moje pocity,moje štěstí a můj smutek se skrývá v této básně

Někdy mám pocit
,,Někdy mám pocit , že mé srdce je zahaleno látkou
Někdy mám pocit , že škvírku k lásce má jen krátkou
Někdy mám pocit , že srdce smutek navštěvuje častěji
Než moji lásku , kterou mám raději
Než moji lásku , kterou pociťuji k tobě
Tu lásku k tobě , kterou zakazuji sobě
Už jednou trápilo se srdce moje
A Bůh ví jestli by se trápilo i tvoje
Mé srdce má už bolestivé,tržné rány
Mé srdce nikdy nedostalo klíče , které otvíraly zlaté brány
Zlaté brány ke štěstí a lásce
Jen vždycky toto pocítilo moje srdce krátce
A pak se zase klíč ze zámku vysunul
A nůž plný bolesti a smutku se do mého srdce zasunul
Autor hedvička, 17.08.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí