:(

:(

Anotace: a je to tu znova další kluk kterej mě pobláznil hlavu a nechal mě s tim že má holku!sakra proč?jsem snad magnet jen na takovýhle kluky?já už chci poznat tu pravou lásku a hlavně tu opravdovou:(

jsem neštastná sakra co mám říct
jeden mi ublížil
přišel jinej a ublížil mi ještě víc!
ten druhej mi po 5 minutách hlavu zamotal
svym chováním srdce mé si omotal...
krásné chvíle jsem s nim zažila ,
být sama sebou jsem se snažila!
a poprvé v životě jsem to byla doopravdy já
říkal že rád mě má
zato jak jsem svá!

tak proč po pár dnech odešel a řekl promin holku dávno mám
ty jsi krásná a si sama sebou ale ne,ůžeš mít má!
můj svět se zase začel hroutit
a já se sama sebe začla ptát!
kde je chyba..jsem snad hloupá
nebo tolik zlá?
proč mi každej jen ublíží
já si tohle nezasloužim
takhle to už nejde dál, ted se navždy loučim!
díky ti za to že si mi dokázal zapomenout
na mou největší lásku
ale ted díky tobě pokládám svůj život v sázku!
sbohem!:(
Autor Deniska, 17.08.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká,zaujala mě! fakt povedená

17.08.2007 18:32:00 | lucidi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí