nechci!!!!

nechci!!!!

Anotace: trochu více pomotaná ale i to se stává asi dneska nemám den!:(

Když jsem tě spatřila
pořád si se na mě díval
já byla zmatená vždyt srdce mé je ještě zlomené!
ale pak i já na tebe podívala
a pak byla naše noc s tebou jsem si povídala
šel si se mnou jen aby si řekl dobrou noc!
v tu noc se mi sny začly krásný zdát
druhej den už si říkal jak máš mě rád!
tak proč si mi ublížil..
proč si tak lhal
jen si se pobavil a šel dál!
a kam si šel?
no přece dál...k jinýmu stolu něž sedim já
sehnul si se k náký dolů a řek ta je má!
holka co mám rád co nechci stratit!
promin mám tě taky rád...ale ji o něco víc!!!
sakra jdi mi z očí
tohle já ti příjdu říct!
bolí to zase ,už po třetí jsem klukům naletěla...
já už nechi..
jen tu lásku pravou bych vážně chtěla!
Autor Deniska, 17.08.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká..

17.08.2007 18:33:00 | lucidi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí