Něvěstince bílé

Něvěstince bílé

Anotace: ****

Milé Pavlínce a Pavlíčkovi,

Pěkně Tě vítám, nevěstinko bílá,
lehkým závojem z lásky
oděná.
Tvá duše je citem opojená ,
láskou jsi celá proměněná.
Jsi přelíbezný květ,
na který krásný motýl slét
aby se napil a přivoněl,
v Tvé něžné náruči
na vše ostatní zapoměl.

Dnes jste si Pavlínko s Pavlíčkem
řekli sladké
A N O ,
probouzet se vedle sebe
budete každičké ráno.

Sladce šeptat svoje jméno,
naslouchat slůvkům lásky,
naplnit svá srdce citem,
žít jen z hluboké lásky.

Krásný život na vás čeká,
mohu vám to potvrdit,
každý muž do chomoutu spěchá,
nikde mu není líp.

Pavlínko, Tobě přeji
hodně zdravých dětiček,
krásný život jak se patří
Ti zajistí Pavlíček.
Plujte spolu v klidných vodách,
nepoznejte tzunami,
unášejte se vírem vášně,
ať je slunce nad vámi.

Přeji Vám život plný krásných kouzel.

Vše nejlepší Vám přeje

Ola Pavlíková
Autor devcatko z jetele, 17.08.2007
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí