I Hate Love

I Hate Love

Anotace: autobiografie

životě postůj jsi na těnoučkém vlásku
chce se mi brečt , už nevěřím v lásku
růžová srdíčka jsou pro mě mor
ty ruku mi nepodáš chci záchranný vor
pro mě zkažený svět , je to co tu vidím
proč jako samotář v životě slídím
teď sem tě poznala , už nikdy vice
jen kvůli tobě se zhasly mé svíce
je ve mně nenávist já nechci tě znát
není nic lepšího než nej kamarád
Autor InFiNiTy, 18.08.2007
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí