Důvěra

Důvěra

Anotace: Důvěra - křehká to věc

Důvěra - krásná to věc
mezi dvěma srdíčky
měla by vždy být
však když nepřejou sudičky
i ona se může za nejistotu skrýt.

Kde jsi byl?
Opět se tě ptám...
S kým jsi byl?! Zase lžeš?
Jenom ticho mi vracíš
Proč se mi v poslední době tak ztrácíš?
"Miluji tě"
Šeptáš mi do ouška
Chtěla bych být šťastná
Však přes ústa má je rouška
Nemohu ti tvá slova vrátit
Jakoby je někdo zmrazil
Jdou má rozhodnutí zvrátit?
Můžu říct, že jsem se zmýlila?
Ranilo by tě to moc?
Rozhodnutí, ke kterému jsem se uchýlila
Mi žene slzy do očí
Nelži, lásko, že ti chybím
Neříkej mi sladká slova
Nemohu si pomoct
Říkám ti to znova...
Nevěřím ti.

Co všechno by za to dal
aby byla jeho
však něco tu nehrálo
něco tu chybělo...
Důvěra - křehká to věc
Autor Nessy, 18.08.2007
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí