proč?

proč?

Anotace: můj život už nezvládám!

co dělat mám když se mnou nechceš být,
jak bez tebe ted mám žít!
jen proto že tvůj kámoš má mě rád
necháš mě trápite se a jen tak tady stát?
já vybrala si tebe
já srdce své ti dala
nevim co mě to napadlo,
ale že budeš se mnou jsem si nalhávala!
ale nestalo se tak řekl jsi za ním
ted tě má fakt rád!
já ale nechci...já jen tebe ráda mám
ale fajn jdu ti z cesty!
doufám že budeš pořád sám!
své srdce sem ti dala a ty si ho zahodil
fajn jdi jsi ale chybíš mi už ted
a je to jen pár chvil
co jsem neviděla ten pohled jak
mě i očima svlékáš
tak proč si mě odmítl
proč to děláš?:(
Autor Deniska, 18.08.2007
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí