Co s tím?

Co s tím?

Anotace: ....

Smutně se toulám nocí zlou,
milenecké páry se líbají pod lampou.
A mě se přehrává v hlavě zas,
že není tomu tak dávno,
co pod lampou nám patřil všechen čas.

Čas byl náš, světlo z lucerny se lomilo na našich tělech a stín na cestě byl jen jeden.
Ano Ty a já tvořily jsme pár.
A teď?
V ruce držím papíru cár!
Na nějž si kdysi mé jméno psal!

A zase ten čas, proč neběží rychleji?
Říká se, že vše zahojí!
Zahojí rány na srdci? Rozdělí náš stín?
Jsem vážně zoufalá, už nevím co s tím!
Tys byl má láska a teď už o tobě jen sním!
Autor NDDM, 18.08.2007
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí