Ztroskotaný život

Ztroskotaný život

Anotace: V mé básni popisuji pocit utrpení,který prožívá člověk,kterému je ublíženo

Ztroskotaný život
,,Přemýšlím o svém ztroskotaném životě
A nudou se nudím v té zdlouhavé sobotě
Mé slzy mi kapou na polštář
A smutek mi zatemnil mou tvář
Mé oči byli hnědé , jako tvoje
A teď jsou krví zarudlé oči moje
Mé tváře se už nešpulí do ďolíčků
A černý mrak zasedl na sluníčku
V mém světě žiji osamělá
A postrádám to co bych chtěla
Postrádám tebe a tvé šťastné oči
Kvůli ,kterým se svět semnou točí“
Autor hedvička, 19.08.2007
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká,zaujala mě.

19.08.2007 16:10:00 | lucidi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí