Mé oči

Mé oči

Anotace: tak zase jednou no...

Sním
O šatech
Z motýlích křídel
O šatech
Z jarní louky
Oblíknu se do úsměvu
A velkých očí
A budu se tiše stydět
Každý pohled mě zabíjí
Ubíjí
Rozbíjí
Pořád křičím přes stěnu snů
Volám
Prosím
Doufám
Že přijedeš na bílém koni
A zničíš zámek z očí
V němž jsem uvězněná
Sednu si do kouta
Budu lev i beránek
Hedvábí i bodláčí
Snad mě pořád miluješ
V nablýskaném světě
S dívkami v šatech
Z motýlích křídel
Autor Shainta, 19.08.2007
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čekání na prince na bílem koni ? Snad splní se ti tvůj sen ;-)

03.09.2007 19:26:00 | Lvicek

zůstan svá to postačí vílo z rozkvetlého bodláčí

21.08.2007 16:53:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí