DUM SPIRO SPERO

DUM SPIRO SPERO

Anotace: Přebrala jsem si to po svým...:-) sobeckost je blbá vlastnost..a naivita ještě horší...:-(

DUM SPIRO SPERO -
- dokud dýchám doufám..
Beru tedy do ruky pero
a píšu, píšu o tom jak si zoufám,
jak vzal jsi mi i možnost doufat..
Vzal jsi mi všechno, vždycky jsi jen bral,
nikdy nedával,
vždycky tu bylo jen JÁ!!!
JÁ potřebuju, JÁ chci..
mám problém, potřebuju tě,
mám čas, vezmi si mě!
Nikdy neptal jsi: se potřebuješ mě?, máš chviličku?
vím nebyla to jen tvoje chyba
i já byla blbá..
Dovolila jsem ti být sobcem, myslet jen na sebe..
Mám tedy vůbec právo zlobit se na tebe?
Možná nezlobím se však jen kvuli tomu..
Není to jen sobeckost tvoje, ale je tu více bolu..
Způsobil jsi mi bolesti tolik..
nikdo netuší kolik..
všichni myslí si, že s tebou šťastná jsem,
že být s tebou je pro mě sen..
Jenže není tomu tak,
být s tebou je na srdce tlak..
být bez tebe je však horší snad..
I když stále říkáš mám tě rád,
už ani nedoufám, že pravda to je,
vzdala jsem se tě proto bez boje..
Teď doufám,že šťastný jsi..
Šťastný a snad i nesobecký..
Vidíš?Doufám,a tak snad i dýchám,
už na lásku neumírám..
Došlo mi, že jsi za to nestál a nestojíš..
Došlo mi to a tak s klidem odkládám pero..
DUM SPIRO SPERO..Žiji, dýchám, doufám..
Doufám v lásku, v nesobeckou lásku..
Autor sh@rusk@, 19.08.2007
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí