Miluji Tě lásko

Miluji Tě lásko

Anotace: Pořád to nepřechází.:,( Musí to ven, je to pořád dokola to samé.

Stále tě tak miluju lásko moje
a každý den na Tebe myslím.
To bohužel pravda je.
A s každým krásným dnem
přichází můj sen,
že jsme spolu šťastni
A bolest na dně propasti.

Však vím, že nikdy mne nebudeš milovat
a nebudu sebe litovat.
Vždyť co mne nezabije ,to mne posílí
Pravda je, že to přísloví se nemýlí.

A po skoro 4 měsících ,ja jen tebe v hlavě mám
přísahám že na jiného se ani nepodívam.
Stejně bych jen v každém z nich viděla tvou tvář
a někdy si říkám ,získat zpátky se ho snaž.

Ale nebudu bojovat,když vím že nechceš mne mít
Nebudu bojovat protože jsi mi ublížil.
Rozum mi říká nech ho být.
A srdce ?Jen stěží pumpuje krev do mých žil.

A víš co neumím?vytloukat klín klínem.
Víš co neumím?Přebíjet bolest vínem.
Víš co neumím?Líbat někoho a necítit tvé rty.
Víš co neumím?Ulehat s někým a nesnít ,že to jsi ty.

A pár mužů o lásku mou by se pralo,
jenže moje srdce milovat jiného vzdalo.
Nejde to teď to vím,
že ty jsi pro mne den i noc i poslední hvězda před svítáním.

A s každým dalším mužem,
co chce mým milým být.
Já začínám zjišťovat,
že bez tebe nemohu žít.

Opravdu se trápím, trápím se tak moc,
ale tebe nemohu žádat už o pomoc.
Srdce mi láskou puká
jen pro jediného kluka.

A nevím kolikrát zakážu si milovat Tě,
kolikrát přikážu si proklínat Tě.
A nikdy to nesplním,
jen srdce steskem zase zaplním.

A teď kážu svému srdci,
že milovat tě nechci.
A ikdyž jen tebe v srdci mám,
já jinému ruku dám.

Ale miluji tě lásko a na Tebe vzpomínám,
přesto, že na levém prsteníčku jiný prsten každé ráno navlékám.
A jsem neupřímná sama k sobě, když si namlouvám,
že toho druhého milovat začínám.
Ale pomalu ta co miluje tě umírá
a zůstane ta co bez lásky jinému se dá.

Miluji te lásko,ale strašně si přeju aby to tak nebylo..
Autor Piitulka, 19.08.2007
Přečteno 606x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach jo, tak presne tohle se stalo i mne. Kazde rano si navlekam zasnubni prsten a pritom myslim na nekoho o kom vim, ze uz nikdy nebude se mnou... Zni to strasne, ale sem rada ze vim, ze se to stava...

10.11.2007 20:10:00 | pettra

Toto jsou pocity, ktere moc dobre znam a prave prozivam...Je to hodne tezke..

20.08.2007 20:35:00 | MoniqH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí