Lásko...

Lásko...

Anotace: spolu až za hrob

Smetlo tě to jak náraz čelní,
mě to vzalo všechny sny.
Tvoje oči dlouho jsou už skelný,
miláčku, navždy klidně spi.

Zavřu tvoje oči,
políbím tě na čelo.
Tvůj život tak rychle končí,
smrti se mu zachtělo.

Tvoje tělo vychládá
v posteli mý teplý.
Duše tvoje spoutaná
letí do tmy světlý.

Skončíš v pekle?
Skončíš v ráji?
Smích tvůj neuslyším
více v tomhle kraji.

Skončilo tvé trápení.
Raduj se, lásko!
To smrti lehké vábení...
Nevzkřikneš víc: Krásko!

Za pár chvil já půjdu k tobě,
odpoutám se od těla.
Život vezmu také sobě,
vždyť bez tebe žít bych nechtěla.
Autor maikycz, 20.08.2007
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná, hořkosladká, prostě ze života...

21.06.2009 18:25:00 | Rejha

krásná

07.09.2007 16:31:00 | Vlk v rouše

je to smutné,ale moc povedené..:)

20.08.2007 23:24:00 | Barbie_Incident

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí