Toužím....

Toužím....

Anotace: O důvodu mého smutku.

Toužím po světě bez válek.
Toužím po cestě do širých dálek.
Toužím po probdělé noci,
to kdybys potřeboval pomoci.

Toužím stále po lásce tvojí,
až se naše rty lehce spojí.

Toužím po naději ve tvém hlase.
Toužím po koni co se pase,
a je krásný, vždyť má tvoje oči.
Proč jen vše tak rychle končí.

Toužím po dotyku tvé ruky teplé.
Toužím po slovu, co je tak jemné,
a pohladí i v nejtemnějších myšlenkách.
Proč je to tak jako bych na zeď házela hrách.

A ty si mne zase nevšimneš...
Autor Amazonka', 20.08.2007
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí