Touha

Touha

Anotace: Pro tebe má nastávající

Chci aby jsi věděla,
že zmírám k tobě touhou,
chci aby jsi věděla,
že navždy jsem tvým slouhou.

Musím ti říct,
že umřel bych bez tebe,
musím ti říct,
že chci s tebou do nebe.

Občas tě škádlím,
však přesto to znamená,
že srdce mé patří ti
a ty jsi má jediná.
Autor Goethe.one, 20.08.2007
Přečteno 573x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí