On, můj bůh

On, můj bůh

Anotace: Někdy můžeme čekat celý život, ale nemusíme se dočkat :-(

Strážce mé duše,
když probodli mi srdce,
vrbou naslouchavou,
když jsem potřebovala plakat.

Zastánce přede všemi,
když pomluvy mě postihly,
připravené objetí,
když budu potřebovat pomoci.

Líbal rty mé, když jsem chtěla,
když jsem potřebovala,
když srdce mé zasáhla střela,
a já padla na zem, na kolena.

Pro mě byl na světě vším,
viděl každý pohyb můj,
všechno, co jsem řekla slyšel,
přesto nebyl to princ můj.

Děkuji Ti neznámý.
Počítám vteřiny,
do té doby než Tě potkám,
snad to nebude trvat dlouho
a já budu moc šťastná.
Autor come-past, 21.08.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí