jak je to nádherné..

jak je to nádherné..

Anotace: nikdy jsem nevěřil že se dokážu do někoho tak zamilovat po tom co jsem jednu z největších lásek ztratil..

Ona mě pustila,
Ty ses ukázala,
Srdce už nebrečelo,
Zase se usmívalo,

Viděli jsme se jako kamarádi,
Abychom se seznámili,
Něco se stalo,
Nás to nemrzelo,

Stále to trvá,
Nic se nezměnilo,
To se stává,
Mě to potěšilo,

Druhý den,
Zase krásný,
Další den,
Znovu nádherný,

Když tě vidím,
Jak přicházíš,
Tak vím,
Ke mně patříš,

Na tebe myslet,
Krásně vzpomínat,
Žádná z vět,
Nedokáže popsat,

Vše s tebou nejde popsat,
Je to tak nádherné,
Nejde to nezbožňovat,
Prostě dokonalé,

Přeji si jediné,
Tebe nikdy neztratit,
Milovat tebe je nepopsatelné,
Vedle sebe tě mít.
Autor March, 21.08.2007
Přečteno 452x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobré march

21.08.2007 21:27:00 | Aluna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí