Lituji...

Lituji...

Anotace: Nevím...Lituji?

Lituji dne, kdy do tvých očí jsem pohlédla.
Lituji hodiny kdy tvou krásu jsem zahlédla.
Lituji půl roku, kdy jen po tobě jsem toužila.
Lituji toho, že jiného jsem nechtěla.
Lituji každé noci, kdy o tobě se mi zdálo.
Lituji toho, že mé srdce se tvému dalo.
Lituji té chvíli, kdy jsem se tě konečně dočkala.
Lituji té vteřiny ,v kterou jsem tě objala.
Lituji tvé první zrady, že jsem ti ji odpustila.
Lituji tvé podlé lži, že jsem ti ji prominula.
Lituji tu kytici růží, že jsem ji přijala.
Lituji tvých chyb, že jsem na ně zapomenout chtěla.
Lituju toho, co všechno jsem se dozvěděla.
Lituju tvého výsměchu, když jsem plakávala.
Lituji pěti let, co s tebou jsem prožila.
Lituji toho, že hlavu jsem sklopila,
oči slzami smočila a zraněná z života ti zmizela.
Lituji že nejsem schopná přikazat si, abych tě nemilovala...
Autor Piitulka, 21.08.2007
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Také se teď nějak takhle cítím.Řiká se že co bolí to přebolí, ale kdy?Moc povedená..o tom, jak láska umí bolet. *

02.09.2007 10:42:00 | Eviah

Jako by jsi to psala o mě... prožila..a stále prožívam to samé:(

21.08.2007 13:27:00 | lucidi

;lituješ ale budeš i děkovat jednou

21.08.2007 12:30:00 | Rbb

tvá báseň mi dala vzpomenout toho co jsem také prožíval a jak dlouho trvalo než jsem vyrovnal s tím co jsem věděl... ... a tvé vyjádření s mi velmi libí ... ...

21.08.2007 10:52:00 | VoiD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí