BoJ

BoJ

Anotace: Zas mi je jednou mizerně ...

Dvě duše co znát se nemají,
však opak je pravdou,
znám tě jak žádnou jinou.
Kde v srci mém jsi se vzala,
as miluješ jiného.

Proč zahráváš si s přátelstvím mým,
neubližuj mi,
dokud miluješ jiného.

Srce hoří mi pro tebe,
však nemohu pokazit přátelství,
je cennější jak naše tajnost.
Neměj na mě zlost,
ze srdce musíš navždy.
Přeci miluješ jiného.
Autor Niobi, 21.08.2007
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí