Sázka

Sázka

Anotace: ..

Já vsadila jsem na lásku,
přes oči růžovou pásku,
a všechno prohrála,
proč jsem ho jen poznala.
Vášnivý hráči sázejí dál,
mám to zkusit?
Ne!On se stejně nevrátí,
má to chybu jedinou,
vsadil se,
že půjde za jinou,
za tou malou bublinou.
Teď chci jít krokem mílovým,
dokud smutek na popel nespálím.
Ona jde mu srdcem vstříc,
já nečekám už vůbec nic.
Zkouším do toho nespadnout,
není cesty zpátky,
už nezná ke mě naše zkratky.
Už zavírá se krám,
od teď bude beze mě,
já bez něj,
každý sám.
Autor Aluna, 21.08.2007
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí