Fotka

Fotka

Anotace: Vlastně ani nevím komu je to určený.....možná ani neexistuje:)

koukám na tebe...
tvojí fotku
co tu ještě pořád leží...
myslíš,že se mi po tobě stýská?
proč by mělo...?
snad po vůni tvých vlasů
po tvém úsměvu?
na který se beznadějně snažím zapomenout?
abych si nevzpomněl...
na tebe!
někdy bláznivou
jindy usedlou
postavičku z mých snů

nechat se tak probouzet
jen tvojí přítomností
a ne tím
že mi prostě "jen" chybíš

houpat se s tebou v křesle
bez náznaku možnosti
že tomu bude někdy jinak...
Autor Raallio, 21.08.2007
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné. Doufám že takových tady ještě přibude!!!

05.11.2007 00:05:00 | Kovik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí