prosba

prosba

Anotace: vzkříšení lásky

Jsi stéblo trávy jen,
slunce pošlapaný
můj každý
špatný další den
Lásko co klečíš u zpovědi,
svatí ti to vědí
nevzdej se
Jsi můra černá
jako naše svědomí
upadla si do bezvědomí
Lásko,zhasla lampa
nejsem chtíč
jsem duše
tak dej mi klíč
běžíš po bílé áleji
stromy kácíš,
mosty za sebou pálíš
Jsi méňě než kapka rosy
máš rozum bosý
a já tě prosím
,,dej mi kousek vláhy,
neotáčej se ke mně zády"
Autor laura3, 22.08.2007
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí