..a bude zase dobře!

..a bude zase dobře!

Anotace: No někdy to prostě jinak nejde..jsou situace, kdy se musíme někoho vzdát a pokládat oběti.. ..

Tu pánskou vůni Calvin Klein,
tu jež moje touhy slepě znaj,
znají ji ale i v horním patře
smyju ji z těla...a bude zase dobře!

Jeho doteky, pod nimiž jsem se chvěla,
nezapírám-já umím přiznat, že jsem to chtěla.
Oči známé hleděly na mne modře,
já už je neuvidím..a bude zase dobře!

Polibky z vášně a plné chtíče,
to je minulost-alespoň co se mne týče.
Tělo nastavím jedovaté kobře,
už Tě nikdy neucítím...a bude zase dobře!
Autor Niké, 22.08.2007
Přečteno 562x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vážně dobrý, líbí se mi že každý verš uzavíráš ...a bude zase dobře...to je vážně moc pěkný..

23.08.2007 09:32:00 | Nemůžu zapomenout

Ty jo,moc hezká.Vyznělo to jako by to byl rap.Moc se mi líbí!

22.08.2007 11:42:00 | lucidi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí