Dnes naposled

Dnes naposled

Anotace: Tuhle báseň jsem už tady jednou publikovala, ale je to už dlouho..tak ji sem dávám znovu, abyste mi sdělili svůj názor na ni..Je to moje sbohem mé největší lásce!

Touha říct Ti všechno, drahý můj.
Však věčnou lásku mi dnes neslibuj.
Dnes ani jindy, ni za sto let.
Dnes naposled...

Smutek nekončící spát mi nedá,
byl jsi celý můj, však byl-hle běda!
City zmrzly, nyní chladná jako led.
Dnes naposled...

Není víra, jenž by Tě vrátila kam patříš,
jednoho dne snad můj odkaz lásky spatříš.
Čas nám nevrátí, co jednou si vzal, nebude to jako teď, tak nyní mi do očí hleď,
dnes naposled...
Autor Niké, 23.08.2007
Přečteno 397x
Tipy 1
Poslední tipující: grázlík
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cesty osudu jsou nevyspitatelne...

24.08.2007 15:13:00 | UNDEAD

Je to hezky napsáno.Byla to zřejmě láska na kterou se nezapomíná.

Ps. ten poslední úsek se Ti nějak rozhodil,podívej se na to.

23.08.2007 09:45:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí