Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: All of my memories keep you near...in silent moments imagine you here... Within Temptation - Memories

Přicházejí za mnou
tichounce a pomaličku
každý den a každou noc
chytají mne za ručičku
a berou mě do jejich říše.
Já ho opět poznávám...
Chci se ho dotknout
pohladit ho po tváři
říct mu že ho stále ráda mám
vidět jeho oči jak zazáří...
Proč to všechno skončilo?
A proč tu teď s jiným jsem?
Sice ho také miluji
však ten druhý je mým snem.
A snem navždy zůstane
tak jako všechny vzpomínky zůstanou
Prosím, vymažte je někdo pryč!
Dám vám klidně od srdce mého klíč
jenom ať už na něj nemyslím.
Ať se mi krásné chvíle nevracejí
ať vymažou se oči jeho
ať už nikdy necítím jeho rty
jen kdyby se těm vzpomínkám utéct chtělo...
Autor Nessy, 23.08.2007
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Zweiblumen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen kdyby se jim utéct chtělo...

28.08.2007 23:55:00 | d---

Chtěl bych mít vzpomínky jako barevný filmy
A každej hezkej příběh by tak v hlavě zbyl mi
A věci vošklivý co se mi kdy staly
Ty by se vystříhaly - ty by se vystříhaly .... (J.H.)

23.08.2007 13:14:00 | Zweiblumen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí