Obdarování

Obdarování

Anotace: ... zamyslete se nad sebou, lidi...:-P

Chtěl bych tě obdarovat, ženo
Asi jsi překvapená, viď..
Spíše ti něco dám a ty to vyspravíš
Jako pavouk
Jako v tom drahém servisu na rohu
Teď se tváříš opravdu zvláštně
I Ty na tom máš svůj podíl viny
Tak se snaž!
Já už moc dlouho nevydržím
Takhle…
Hynoucí
Za oponou
Bez očí
Souhlasíš?

Chtěl bych ti to dát, travičko
Musíš to přijmout!
Nechal jsem to ležet pod tou starou olezlou jabloní
Pospěš si… Nevydrží dlouho
Tohle chceš?
Ty že jsi stvořená ze žebra?
Asi ano, tvrdá… a studená jako hnáty v zemi
Nešťastné XX (ono XY není o nic lepší)
Dvě x jako líbající smrt
A políbený život… v dalším bolestném zrození
Znovu a znovu a…
Neplač, můžu za to taky
Souhlasíš?
Bez očí
Za oponou
To bylo přikývnutí, nebo se tak chvěješ?

Tumáš!
Slunce rozbité naší pýchou
Chladnoucí světlo… na cucky
Jako sukně rozervaná v záchvatu vzteku
Necouvej!
Jsi jediná kdo to dokáže!
Nebo…?
Autor Herjann Skald Vargstjern, 23.08.2007
Přečteno 478x
Tipy 2
Poslední tipující: brooklyn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Celkem drasťák...

24.08.2007 10:57:00 | Aglája

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí