Smyšlená kráska

Smyšlená kráska

Anotace: Složená pro konkrétní ženu, ale už je to dávno...

Jediný pohled na Tebe
je schopný vynést mě do nebe.
Stále vidím Tvou laskavou tvář
čtu v ní, jak byl by to slabikář.

Oči se lesknou, jak vodní hladina,
v každém se skrývá tajemná hlubina.
Tvá chůze je let motýla v jarním vánku,
pro mě jsi princezna v zakletém zámku.

Tělo Ti parfémem dráždivě voní,
každý muž před Tebou hlavu svou skloní.
Autor Oto B., 23.08.2007
Přečteno 410x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí