Dvě srdce na dlani

Dvě srdce na dlani

Anotace: tohle vzniklo někdy ve dvě ráno když sem nemohla spát...taak komentujte,hodnoťte:)

Na dlaních dvě srdce leží,
jedno pro druhé bije,
jedno druhému věří,
jedno pro druhé žije.

Nesmí se rozdělit,patří k sobě,
jedno je moje,druhé patří tobě,
kdo je zkusí rozdělit,ten naši lásku zničí,
pak už by ta srdíčka nebyla ničí.

A kdyby jedno druhé zradilo,
tak by nešťastně světem bloudilo,
a kdyby jedno přestalo žít,
druhé by nemělo pro koho bít.

V našich dlaních dvě srdce leží,
jedno pro druhé bije,
jedno druhému věří,
jedno druhé miluje.
Autor andynka.n, 23.08.2007
Přečteno 495x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

s jedním srdcem se žít dá, se dvěma se žít musí...:o)

04.10.2007 14:34:00 | symphonicsoul

Moc hezky se Ti to povedlo.Je to krásná báseň. I hezké rýmy.

24.08.2007 13:43:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí