JeLeN-Cerf

JeLeN-Cerf

Anotace: N'y voir que du bleu-aneb být z toho jelen

Chci se tě dotknout a vědět , že nejsi sen,
že se nerozplyneš v mých slzách jen
na tebe myslet, to mé oči zmáčí
a žádní jiní lidé mě nikdy nerozpláčí

Miluji tě a ty to dobře víš
a už jen škoda, že ti nemůžu být blíž

Když sem tě poznala, tak měla sem tě ráda
myslela jsem na nejhorší,
teď to tak je , musím tě brát jako kamaráda
proč to tak je, vždyť uběhla krátká doba
štěstí už odešlo a mě postihla i mdloba
a to jen z toho, že zamiluju se vždy
snad budu pevná jak skála, jo ale kdy

ne tohle už je konec, budu mlčet raději
a někdy budu doufat o samotě v naději,
že přijde někdo, kdo pochopí mě už,
já nejsem bezcitná, já nejsem děvka
chci aby si mě pochopil a ně mít v srdci nůž
Autor InFiNiTy, 23.08.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je pense que ce poeme est bon...:-)

24.08.2007 13:08:00 | Niké

krásný... a neboj to bude v poho;)

23.08.2007 22:32:00 | andynka.n

mě vyrážej dech kluci..

23.08.2007 17:00:00 | InFiNiTy

na tebe myslet, to mé oči zmáčí
a žádní jiní lidé mě nikdy nerozpláčí - tak timhle jsi mi vyrazila dech

23.08.2007 15:24:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí