Chci tě (navždy)

Chci tě (navždy)

Anotace: ****

Křídla štěstí,křídla lásky.
Jsi mé štěstí a neděláš mi
žádné vrásky*

Jsem tak šťastný, dáváš mi moc,
chci tě mít celou každičkou noc*

Když nejsi se mnou, tak smutno mi je.
Dívám se do prázdna,trpím, však víš,že
potřebuji tě!

Potřebuji tě moc, chci si tě vzít,
chci s tebou žít,už nechci jen snít*
Autor Hops, 23.08.2007
Přečteno 877x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a co na to ona?

08.10.2007 11:43:00 | Comparare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí