chtíč,touha,vášeň,nekonečno............

chtíč,touha,vášeň,nekonečno............

Anotace: ani vlastně newím kam tohle zařadit a vlastně ani jak mě tahle směska slov napadla...:-)

chtíč!
chci tě!prahnu po tobě!
neudržím to déle v sobě!
touhu!
toužím cítit tvoje ruce,
dát ti polibek na tvý rozpálený líce..
nechci aby tohle byla jen prázdná slova,
chci to prožívat zas a znova..
vášeň!
vášnivé noci plné milování,
chci tě prosit o smilování..
nekonečno!
prožívat lásku zas a znova, neptat se co bude dále,
potřebuju s tebou stále být,
tvé tělo blízko svého mít..
vůně!cítím vůni tvé kůže,
moje postel posázená lístkami růže
romantika!
miluju tě, chci aby se naše těla spojila,
aby horkost nás oba polila..
když ležíme spolu a já cítím jak ráda tě mám,
že snad celý život tě znám!
a ty mě!
jsme si souzení!
je to sen?je to blouznění?
byl to asud?byla to náhoda?
že náš život je teď pohoda?
sen!
splnili jsem si sen!
spolu došli vrcholu než přišel den..
prožili milování nejkrásnější!
jsme totiž ti dva na světě nejzamilovanější...
Autor sh@rusk@, 23.08.2007
Přečteno 868x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí