Příliš mnoho

Příliš mnoho

Anotace: Je to báseň tak dva roky stará..složila jsem ji po rozchodu s někým nenahraditelným!

Příliš mnoho času, jež nejde vymazat,
příliš mnoho slz prolitých,
svíráš naději v rukou svých.

Příliš mnoho vzpomínek k zapomenutí,
příliš mnoho lásky naší,
příliš mladí, když jsme se našli..

Příliš mnoho znamená pro mě Vaše Výsost,
příliš mnoho bolesti, jež nemá konce,
už nikdy vy dva spolu..rozhodl soudce!!!
Autor Niké, 24.08.2007
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neuprosnu rozsudek.... Mozna ze kruty.... Mozna ze potrebny a spravedlivy...

24.08.2007 15:12:00 | UNDEAD

Láska byla zřejmě moc veliká,ale přesto
už je daleko. Dlouho se zapomíná.Ale věř,
že nikdo není nenahraditelný.

24.08.2007 13:48:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí