Když někoho miluješ

Když někoho miluješ

Anotace: Co laska dokaze udelat a jak se to da napravit nebo zmenit.

Když pocit špatný vymaní tě z normálního života,
ta nálada se změní na věc co bys ani nedoufal,
vše naruby se obrátí jak doufat může každý z nás,
spravit to vše pomůže jen dobrá lidská ochota.

Najít lidi co by dali za tvůj úsměv nebesa,
je těžké jako řezat něco z dřevěného tělesa,
dřevo zlomit nedá práci vsak jak ho zpátky napravit,
stejně je to s tím mým srdcem co cítí bolest velikou.

Možná je tu někdo pro vás velice moc podstatný,
a tolik pro vás znamená jak modravá oblaka,
obětovat smutek proň když vy ho milujete moc,
však život musí řídit vaše kroky ať jdou dobře nebo ne.

Blízko toho člověka vy cítíte se moc dobře,
však jak se od něj vzdálíte chlad cítíte v sobě,
myslíte na něj když vás trápí ta strašlivá samota,
že city pro něj představuje jen ta krásna dobrota.

Porto každý ten kdo tohle čte či někoho miluje,
ať si vezme tohle moudro pro koho to stejně je?
Pomoci vám snažím se jak jen mohu dokázat,
někteří už ví o čem to píši mohu vám to ukázat.

Spustit si váš QIP to vám snad problém nedělá,
člověk co tak učiní mi možná psaním vědět dá,
a já jak slibuji teď v noci mu ukáži jak se musí,
v tomto špatném krásném pocitu s láskou a i samotou,
přežít či se rozloučit jak kolikrát mě napadlo.

Dvě možnosti se nabízejí takovému člověku,
však obě jsou tak rozdílné možná bude do breku.
Pohled do té samé smrti já bych radši zavrhl,
a s láskou vaší promluvit si to by typ můj určo byl.

Sic já sem toto neučinil zač se budu proklínat,
nechtěl sem ji rušit z jejího klidného večera,
však možná najde se čas kdy budu se jí zamlouvat,
třeba bude čekat až do minut posledních,
snažit se však budu dál ať se stane co stát se má!!!
Autor Breg, 24.08.2007
Přečteno 462x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí