Více ticha

Více ticha

Anotace: Diky lasce dostavas se do ticha. To je vec. kterou nema nikdo rad!

Už se pár dní snažím říct,
že ticha je ve mě čím dál víc,
tak snažím se to potlačit,
ale musí se to podařit.

Mnoho věcí tíží srdce mé,
já cítím to tak zřetelně,
co může se v tom stavu stát,
jak tomu se dá odolat?

Láska, strach či oboje,
volají ať jdu do boje,
vzdát se přeci styl můj není,
nebude to potěšení.

Stín se žene nitrem mým,
promluvit však mám přec s kým,
kamarádi či cerunka moje,
podávají mi rady svoje.

Já sem jim vděčen tak jak můžu jenom být,
však najevo to dát to není teď můj cil,
i přes to je však mám moc rád ať zdá se jim přec opak,
až bude zase líp tak postrádat budu poklad.

Mít stále ty své přátele je pro mne tento poklad,
co ztratil sem já když na jednu z nich sem myslel,
přednost jí ať na malý čas já udělat to musím,
byť srdce mé se láskou k ní snad zdusit zkusí.
Autor Breg, 24.08.2007
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí