Už nic, napořád

Už nic, napořád

Anotace: když někdo zjistí, že to, v co věřil, neexistuje

Když láska není
Silnější než všechno ostatní
Svět kolem nás se mění
Člověk pak slzy uplatní

Když zjistíš, že život jeho nejsi
Tebe už nemiloval
Žiletko moje, kde jsi
Naději a smrt sis na pomoc zavolal

Když nebe nad tebou se uzavírá
Řekneš si, ještě nechci pryč
Tvoje duše ale již umírá
Pozdě vzal sis od brány klíč

Nechceš utíkat
Oči jeho milovala jsi
Teď a navždy bude chlad
Mezi živými již skoro nejsi

Kde je ta vzpomínka
Když jste byli spolu
Teď je to jen chvilinka
Padali jste dolů

Žádné slibi jí už nedávej
Z života se jí ztrať
Zbude tu jen beznaděj
A smrtelný chlad
Autor Iraem, 24.08.2007
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hodně myšlenkové a pocitové ... všecky Tvé básně jsou myšlenkové, plné jistých emocí a hloubky srdce aj duše ...

04.02.2008 17:58:00 | NikitaNikaT.

opravdu moc krásný...

25.08.2007 11:11:00 | Selené 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí