I couldn't forget / Nemohla jsem zapomenout

I couldn't forget / Nemohla jsem zapomenout

Anotace: 40) Je spoutu věcí, na než člověk zapomane... jež se ztratí v mzle mysli... Jenže srdce nezapomíná, to ještě dlouho vzpomíná... /i s českým doslovným překladem/

Sbírka: * The Heart of Sorrow *

* * * * * * * * * *
* I couldn't forget *
* * * * * * * * * *

It's all lost in the mist
inside of my mind.
But I still feel the thirst
inside of my heart...

Cause I couldn't forget about you.
I've never managed it; what can I do?

I can change the states of my mind,
Break the chains of all my thoughts.
But never make my heart to do the same,
There's no way to smother the flame...

Now I know I must stand it,
Till the time will earth it.
Cause some things will never vanish,
They must turn into the silence...

* * * * * * * * * * * * * * *
* Nemohla jsem zapomenout *
* * * * * * * * * * * * * * *

Všechno je to ztraceno v mlze
uvnitř mé mysli.
Ale já stále cítím tu touhu
uvnitř svého srdce...

Protože jsem na tebe nemohla zapomenout.
Nikdy jsem to nezvládla; co mohu dělat?

Mohu měnit ty stavy ve své mysli,
Rozbít řetězy všech svých úvah.
Ale nikdy nepřimět své srdce udělat totéž,
Není zde jediné cesty, jak udusit ten plamen...

Tak tedy vím, že to musím snést,
Dokud to čas nepřikryje zemí.
Protože některé věci nikdy nezmizí,
Musejí se proměnit v ticho...
Autor Nikytu, 25.08.2007
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

I couldn't forget too.. never!:(

23.09.2007 02:07:00 | Andulýk

Jé, děkuji:-)

26.08.2007 12:04:00 | Nikytu

Im gonna orgenise the changes in my live.
Im gonna exersize the demon of my past.
Im gonna take the car and hit the open road.
Im feeling ready to just open up and go...

Im on my way, out on my own again.
Im on my way, out on my road again.
Im on my way, out on my own again.
Im on my way, Im gonna breakaway.

26.08.2007 11:59:00 | jehlaspichlas

Srdce ví, co chce, ale osud nechce přát. Je to těžké...

25.08.2007 18:14:00 | Nikytu

Udelej to, co citiš, srdicko Ti napovi, popremyslej a ja Ti preji hodne stesti .

25.08.2007 17:59:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí