Poklad

Poklad

Anotace: jen takové hraní se slovy - věnováno Hvězdičce (r.v.1998).

Jediný poklad, co chtěl bych mít
jsi ty, tvá duše tvé srdce
a jen s tebou chci být

Že blouzním?Já to vím
a jsem rád, že tak krásně sním
Sním o tom, že mé srdce spojím s tvým

Poněvač když ne s tebou
tak potom s kým!?

Jediná překážka o které vím
je zeptat se zda k tobě
smím.
Autor Wizard, 25.08.2007
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí