S tebou..

S tebou..

Anotace: I pesimista se může zamilovat..

S tebou..

S tebou všude, kam nás vítr zanese,
na lavičce v parku, či snad v pralese?
Jen sedět a do očí ti koukat,
hlubinou tvých očí se brouzdat.
**
Věřit v to, čemu říká se "láska",
a doufat, že vše není jen sen či sázka.
Věřit v to, že vzdálenosti zmizí z map,
doufat, že zůstanu v náručí, do které jsi mě lap.
**
Moje srdce je ukryto ve tvých dlaních
a já do větru šeptám pár ze svých přání.
Snad navěky s tebou být?
A jestli je to sen, tak navždy snít..

MILUJU TĚ Stříbro moje, co víc říct..
Autor Ange Gardien, 25.08.2007
Přečteno 435x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí